Tuesday, 10 September 2013

artwork 4

Assalamualaikum :)

Hi hari ni saya nak cerita pasal satu website khas untuk peminat-peminat seni lukis ni, saya pun baru join.. asik denga je tapi tak tau ape benda, last-last saya pegi la jenguk-jenguk kejap.. mmg berpinar bijik mata kejap, banyak sangat lukisan-lukisan yg dasyat-dasyat.. huhu org jakun mcm saya ni mmg kagum abis.. lukisan-lukisan ni dibahagi kepada banyak bahagian, cth seni lukis, seni warna, seni digital dll. Dan setiap lukisan tu kebanyakannya mmg owner dia yg post dan boleh buat jual beli sekali bagi yg berminat. huhu tu je lah kot, bagi sy sendiri apa yg paling sy minat dapat tengok cara lukisan yg berbeza dan apa lg cuci matalah. hewhew.

website: deviantart
moh la melawat website saya: http://niesahanif.deviantart.com/

o.k ni artwork baru sy :)














20 comments:

  1. nice. cantik lukisan2 tuh.. tahniah ada bakat tuh..

    ReplyDelete
  2. artwork awk pn ok ape =) cntik..deviantart mmg femes tuk pggemar art2 ni..mcm2 editing ada kt situ..nk2 anime..cun habis..sy ambil mata doodle pn kt situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..sy ni pun mmg br je berape dftr ni, da rambang mata dah.. hehe

      Delete
  3. hebatnye b0le lukis smpai cm 2 skli .. lukis muke kita dlm bentuk kartun x b0leh eh? hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo lukis muka org ni tak jnji jadi ke tak, blum mahir lg :p .. biase lukis mmg random je :)

      Delete
  4. memang cun ! kita takreti buat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..buat blatih slalu lme2 reti la :D

      Delete
  5. wow,, pandainye... adore la,,haha

    ReplyDelete
  6. awak memang berbakat. untungnyerrr.

    ReplyDelete
  7. ek..bukan brbakatlah..mmg sy melukis sejak kecik, tu lme2 jd makin o.k kot :p

    ReplyDelete
  8. kreatif! kite dh lama tinggal benda2 seni. Keras dh tgn nk melukis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bole lg..dlu pun sy lme tinggal, pstu lukis pelan2 balik :D

      Delete
  9. wow..nice..cantik sgt lukisan awk..kalau sy lukis jadi org lidi jela..hehe

    ReplyDelete