Wednesday, 29 May 2013

hasil seni :)

Assalamualaikum :')

Untuk beberapa tempoh saya diam membisu, telah saya hasilkan beberapa karya seni meluahkan apa yang terbuku dihati ... sedih , marah , gembira , kagum ... semua perasaan dapat dihasilkan melalui kerja seni, bergantung pada minat, cita-cita, hobi dan keinginan seseorang ... lain orang lain seninya, lain orang lain merapunye .. ekekeke mcm saya sekarang ni ... hewhewhew :'D

inilah hasil seni dari orang yang konon-konon seninya ~


 ni die, time tuh tengah feeling-feeling gadis melayu terakhir, huhu~ 
mcm ni la hasilnye..


yg ni pulak, time tu terase nk lukis budak kecik comel, imagine die bukan main hebat lagi, bercahaya-cahaya dlm otak time tu, tp hasil die cenggini je, hmm boleh la...


yg ni kisahnya lepas tengok citer sailormoon, dia lukis lelaki dia mcm cantik, yg perempuan mcm lelaki jambu ... haha x phm apa niat die sebenar, tp sy kagum jugak ...


Ini hasil nya setelah menggunakan paint tool sai, tujuan nya mmg utk sy belajar mewarna menggunakan software ni, sbbnya mmg sy baru belajar :D huhu


Ni pulak sume atas pengaruh adik sy yg nak exam seni time tu, mak ayah & sy malam tu bertungkus lumus ajar adik menggunakan water colour, padahal sy bkn reti sngt pun gunanya, poyo je lebih .. haha .. lepas adik abis exam terus amik water colour die, dan berjimba-jimba lah sy menghasilkan lukisan yg pertama menggunakn water colour ni ...

itulah dia kisah sy yg mula mengembalikan hobi terulung saya, melukis-lukis bila-bila masa dan dimana jua...

harap dpt buat sesuatu yg lebih baik & manfaat lagi (==') (' ',)

daa~



8 comments:

  1. wahhhhh, cantik nya hasil seni semua ni. ada bakat ni :)

    ReplyDelete
  2. Cantikk!! Pandai melukis :))

    ReplyDelete
  3. cantik sangat...lepas nie lukis cik akak juga..hihi

    ReplyDelete
  4. huhu masih bnyk nk kne belajar lg :)

    ReplyDelete
  5. sangat berseni... :)
    teruskan berkarya...

    ReplyDelete
  6. cantiikknyerr >.< comeelll je.. geram2..huhu

    ReplyDelete