Monday, 20 May 2013

Hangout

Assalamualaikum w.b.t

Setelah sekian lama duduk dirumah menghabiskan masa dengan berusaha melakukan sesuatu yang kadang-kadang berfaedah yang kadang-kadang tak nampak faedahnya, antaranya ulang semula citer anime sailormoon dari episod first ke akhirnya, melukis-lukis tanpa arah tujuan jelas, akhirnya tercapai jugak cita-cita aku yang kecil tapi besar ingin berjumpa sahabat baik ketika belajar di kolej dulu. 

Kitorang mmg dah kenal sejak sem 1 lagi, jadi antara kami tiada lagi segan silu mengata berdepan, mengejek, buat perangai pelik, buat muka hodoh .. semuanya dibalas dengan gelak ketawa .. walaubagaimanapun kami tetap menyokong antara satu sama lain. Antara isu yang dibangkitkan untuk perjumpaan kali ini ialah perkahwinan. Haish malas betul aku.

Bukan apa dorang ni pandai menakut-nakutkan aku, disebabkan kawan-kawan baik aku ada yang dah berkahwin siap bunting lagi, ada juga yang akan melangsungkan perkahwinan pada tahun ini. Mereka terus menerjah-nerjah soalan yang aku mmg tiada jawapan. Terus aku nak menterbalikkan soalan kepada mereka, 
" korang tu? !! " .. dengan serentak semua jawab " kitorang lelaki ! " (dengan buat muka bangga sambil senyum). Tersengih aku disitu.

woowooo tak tau aq nak jawab apa .. (--')

huhu ni aku selitkan gamba kami, yang hok jate ni la yang buli aku .. sobsobsob


Dari Kiri : Zain, D.I, Munir, Zikri, Aku, Myza.

No comments:

Post a Comment