Friday, 26 May 2017

Kerja Part Time

Agaknya sekarang ni orang active lagi tak blog nih ye?

Lama nau tak active, kunun-kunun sibuk dan takde idea nak update ape..hari tuh sebelum-sebelum nih kita buat full time menjahitkan. Memang tak boleh nak go on kalau buat jahit semata-mata, rasa lemau badan dan semangat..haha

Lepas tuh kita decide nak kerja..dan Alhamdulillah dapat tempat kerja yang betul-betul dekat dengan rumah, tak sampai 5 minit pun jalan, itu pun kadang-kadang lewat jugak..yang best nya tempat kerja nya sambil santai-santai je. Takdelah tekanan sangat.

Sebab tu kita masih ambil tempahan jahit, kita panggil part time gituh..Ambil tempahan dalam kuantiti yang sedang-sedang saja. Menyibukkan diri. Harap dapatlah manage time kita ni betul-betul, biar tempahan laju je siap. Baru cust seronok kan..hihi doakan yg terbaik utk kita.

Assalamualaikum,

Salam mesra.


No comments:

Post a Comment